Reacties

Familie hosten 13-08-13 15:52:21

Beste Hilde en Quinten, Wij hebben de rust gevonden die we zochten in jullie huis in het mooie Bert. Mooi gerenoveerd en ruim huis, leuk aangelegde terras. Zwembad op wandelafstand was enorme troef met warme weer. Jos en Karine ons goed opgevangen en lekker gekookt. Gaan normaal nooit terug naar eenzelfde adres maar zullen dit keer uitzondering maken . Tot binnenkort.

Familie Van den Berghe 02-09-10 22:01:10

Dag Quinten,
ik heb nog niet echt de gelegenheid gehad om te laten weten dat we zeer tevreden zijn over ons verblijf in jullie woning te Bert. Alhoewel, dat hebben we wel laten blijken door een berichtje in het gastenboek.
Door een week afwezigheid is het de eerste week na ons verlof doorgaans nogal hectisch, vandaar.
Het was een fijne vakantie, de eerste dagen hebben we dan ook doorgebracht met…. nietsdoen en genieten van het mooie ruime huis en de omgeving.
Symathieke mensen overigens, de andere bewoners (die we hebben leren kennen) in Bert.
Beste dank en waarschijnlijk tot nog eens.
Frank, Karin en Maxim.

Rick van Leeuwen 30-08-10 15:34:41

We zijn net terug van onze zomervakantie, maar we zijn ons verblijf in Bert niet vergeten.
Het was slechts voor een aantal dagen, omdat we onverwachts eerder naar onze zomerbestemming konden afreizen. Echter hebben we genoten van jullie fraai opgeknapte huis. Veel ruimte en erg mooi.

We hebben heerlijk gegeten bij Jos en Karin en hebben we de wandeling gemaakt naar het kapeltje met uitzicht. Zeer fraai.
Vichy en Lapalisse hebben we aangedaan. Leuke plaatsen.Ook hebben we de rommelmarkt en vuurwerk in Bert gezien. Erg mooi!

Vriendelijke groeten,

Rick van Leeuwen

familie De Vilder 28-08-10 16:16:22

Hallo familie Vanderpoorten, We houden er dan ook aan toch nog even te laten weten dat wij een zalige vakantie beleefden in jullie huis in Bert. Bert is een prachtig dorpje en Auvergne is een fantastische streek om te bezoeken. Iedereen van ons gezin vond wel iets dat hij/zij graag deed. Wij wandelen graag – mogelijkheden te over.Onze zoon is een mountainbiker – hij heeft de GR gevolgd (zowel naar boven als naar beneden toe) en dat was iedere keer een toffe belevenis. Onze dochter haalde haar hartje op aan de piscine municipal. En iedere keer was het fijn “thuis” komen in jullie huis in Bert. Groetjes, familie De Vilder

Patricia 28-08-10 16:13:29

Hallo,

We hebben echt een megavakantie gehad!
We voelden ons helemaal thuis, Rik heeft het gras afgereden en het deplantjes water gegeven maar onder de bruidsluier hebben we een buxus in pot gevonden waarvoor reanimatiepogingen totaal geen nut meer hebben.
Het huis is zeker en vast een aanrader.

Met dank en vriendelijke groeten,

Patricia.

Angelique Ruben Daan Ziza en M 28-08-10 16:10:15

Beste,

We hebben genoten van jullie prachtige woning en de aangename omgeving.
Bedankt dat we onze vakantie daar konden doorbrengen.

Groetjes

Angelique Ruben Daan Ziza en Maaiken

One thought on “Reacties

  1. We hadden idd een mooie week. Het weer viel al bij al nog mee (tot onze vertrekdag) al moest het er normaal warmer en droger zijn zei men ons.
    Het is een ideale streek om tot rust te komen (maar misschien wat minder tijdens de vakantiemaanden?). Het was in ieder geval zalig om eens zo relaxed auto te rijden op de rustige kleine wegen. We hebben heel wat sightseeing gedaan en uitstappen gemaakt binnen de doenbare kilometers. Jullie hebben het huis en terras wel gezellig en smaakvol ingericht, dat moet gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>